Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Ιαν-2021 20:13

  Kashkari (FED): Η πανδημία θα συνεχίσει να επιβαρύνει τους Αμερικανούς και σε όλο το 2021

  Kashkari (FED): Η πανδημία θα συνεχίσει να επιβαρύνει τους Αμερικανούς και σε όλο το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο πρόεδρος της Federal Reserve Bank of Minneapolis, Neel Kashkari, δήλωσε την Παρασκευή ότι πιστεύει πως η πανδημία θα επιβαρύνει τους Αμερικανούς και σε όλο το 2021 και τόνισε την ανάγκη για ταχύτερη διάθεση εμβολίων καθώς και συνεχή δημοσιονομική υποστήριξη.

  "Θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να μπορέσουμε να φτάσουμε στην άλλη πλευρά", δήλωσε ο Kashkari, επικαλούμενος νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού την αργή διάθεση εμβολίων που τον κάνουν επιφυλακτικό.

  Οι Αμερικανοί θα πρέπει να φορούν μάσκες και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μέχρι το τέλος του έτους, προβλέπει ο Kashkari, γεγονός που θα οδηγήσει στην καθυστέρηση της επιστροφής στην κανονική οικονομική λειτουργία.

  "Είναι σαφές πολλοί άνθρωποι, επιχειρήσεις και νοσοκομεία χρειάζονται υποστήριξη έως ότου μπορέσουμε να αφήσουμε αυτήν την πανδημία πίσω μας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ισχυρή ανάπτυξη από εκεί και πέρα", τόνισε ο Kashkari. "Όσο ταχύτερη μπορέσουμε να κάνουμε την κυκλοφορία εμβολίων, τόσο πιο σύντομη θα είναι η διάρκεια της πανδημίας", κατέληξε.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ