Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Ιαν-2021 15:20

  Wells Fargo: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα, υποχωρεί η μετοχή

  Wells Fargo: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα, υποχωρεί η μετοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,5% υποχωρεί η μετοχή της Wells Fargo στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη δ΄ τριμήνου που ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων για πρώτη φορά τα τελευταία έξι τρίμηνα.

  Τα έσοδα ωστόσο μειώθηκαν περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, καθώς τα χαμηλότερα επιτόκια επηρέασαν τα καθαρά έσοδα από τόκους.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 2,99 δισ. Δολάρια ή 64 σεντς ανά μετοχή, από τα 2,87 δισ. δολάρια ή 60 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κέρδη 59 σεντς ανά μετοχή.

  Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν 9,7% στα 17,93 δισ. δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 18,12 δισ. δολάρια, καθώς όλες οι δραστηριότητες παρουσίασαν μείωση εσόδων.

  Τα καθαρά έσοδα από τόκους μειώθηκαν 17% στα 9,28 δισ. δολάρια, χαμηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 9,35 δισ. δολάρια.

  Τα έσοδα από την καταναλωτική τραπεζική και τον δανεισμό, μειώθηκαν 5% στα 8,61 δισ. δολάρια.

  "Αν και οι οικονομικές μας επιδόσεις βελτιώθηκαν, και κερδίσαμε 3 δισ. Δολάρια στο δ΄ τρίμηνο, τα αποτελέσματά μας συνεχίσουν να επηρεάζονται από το άνευ προηγουμένου λειτουργικό περιβάλλον και την απαιτούμενη εργασία για να αφήσουμε πίσω μας σημαντικά ζητήματα που μας ακολουθούν”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Charlie Scharf.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ