Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Ιαν-2021 16:08

  Η UnitedHealth θα αγοράσει τη Change Healthcare για περίπου 8 δισ. δολάρια

  Η UnitedHealth θα αγοράσει τη Change Healthcare για περίπου 8 δισ. δολάρια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ασφαλιστική εταιρεία UnitedHealth Group συμφώνησε την Τετάρτη να αγοράσει τη Change Healthcare έναντι 7,84 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά για να ενισχύσει τον κλάδο των υπηρεσιών τεχνολογίας υγείας στο τμήμα Optum.

  Η UnitedHealth θα πληρώσει 25,75 $ για κάθε μετοχή της Change HealthcareΟι μετοχές της αλλαγής διαπραγματεύονταν κοντά στην τιμή προσφοράς στα 24,90 $.

  Η απόκτηση της Change, η οποία συνεργάζεται με πληρωτές και παρόχους για την απλοποίηση των διαδικασιών χρέωσης και πληρωμής, μεταξύ άλλων, αναμένεται να προσθέσει στα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της UnitedHealth περίπου 50 σεντς το 2022.

  Το Optum προσφέρει δεδομένα, λογισμικό και υπηρεσίες σε ασφαλιστικές εταιρείες, γιατρούς, νοσοκομεία και φαρμακευτικές εταιρείες. Η μονάδα αντιπροσώπευε περισσότερα από τα μισά από τα συνολικά έσοδα της UnitedHealth ύψους 65,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

  "Μαζί θα βοηθήσουμε στον εξορθολογισμό των κλινικών, των διοικητικών διαδικασιών πληρωμής από τις οποίες εξαρτώνται οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης", δήλωσε ο Andrew Witty, πρόεδρος της UnitedHealth και διευθύνων σύμβουλος της Optum.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ