Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Δεκ-2020 10:20

  Υποχωρεί 16% η μετοχή της Nmcn στο Λονδίνο

  Υποχωρεί 16% η μετοχή της Nmcn στο Λονδίνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πτώση 16% καταγράφει η μετοχή της Nmcn PLC στο Λονδίνο, καθώς προειδοποίησε για επιδείνωση των προ φόρων ζημιών για το 2020, εξαιτίας των προσαρμογών για το προηγούμενο έτος, ύψους 5,3 εκατ. στερλίνων (7,1 εκατ. δολαρίων).

  Η βρετανική εταιρεία κατασκευών και μηχανολογικής, ανακοίνωσε πως αναμένει οι προ φόρων ζημιές για το 2020 να διαμορφωθούν στα 16,5 εκατ. στερλίνες, υψηλότερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 13,5-15 εκατ. στερλίνες.

  Αναφορικά με τις επιδόσεις του 2019, η εταιρεία πρόσθεσε πως τα προ φορώ κέρδη έχουν αναδημοσιευθεί στα 2,1 εκατ. στερλίνες, από τα 7,4 εκατ. στερλίνες.

  Η προσαρμογή των 5,3 εκατ. στερλίνων σχετίζεται με τα προ φόρων λάθη σε πέντε συμβάσεις εντός των δραστηριοτήτων ύδατος, που θα έπρεπε να είχαν προσδιοριστεί και να διορθωθεί στα στοιχεία του 2019, καθώς και με πληροφορίες που επηρεάζουν εκτιμήσεις οι οποίες θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμες.

  "Κατά συνέπεια, οι προ φόρων ζημιές για την τρέχουσα χρήση αναμένει να διαμορφωθούν στα 11,2 εκατ. στερλίνες, συμπεριλαμβανομένων 1,2 εκατ. στερλίνων για τον τελικό διακανονισμό της τελευταίας σύμβασης”, ανέφερε η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ