Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Δεκ-2020 16:56

  Η UPS δηλώνει έτοιμη για την παράδοση των εμβολίων της Pfizer στην Ευρώπη

  Η UPS δηλώνει έτοιμη για την παράδοση των εμβολίων της Pfizer στην Ευρώπη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  O Scott Price, Πρόεδρος της UPS International δήλωσε σήμερα σχετικά με την έγκριση του εμβολίου Pfizer-BioNTech από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), την ετοιμότητα της UPS Healthcare για την παράδοσή του. 

  "Μας ικανοποιεί σημαντικά η είδηση ​​ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech. Ο μηχανισμός της UPS Healthcare για την αποθήκευση και τη μεταφορά του εμβολίου σε συνθήκες βαθιάς ψύξης είναι σε κατάσταση αναμονής, απόλυτα έτοιμος να εξυπηρετήσει τις παραδόσεις σε όλη την Ευρώπη.

  Χάρη στις εγκαταστάσεις και τις φάρμες κατάψυξης της UPS Healthcare στην Ολλανδία και με τον ευρωπαϊκό μας αερολιμένα σε κοντινή απόσταση, στην Κολωνία της Γερμανίας, βοηθάμε τον κόσμο να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, με μια παράδοση ύψιστης σημασίας  που θα βοηθήσει την Ευρώπη να εξαλείψει την πανδημία".

  Η UPS Healthcare διαθέτει εγκαταστάσεις έκτασης άνω των 929 χιλιάδων τ.μ. παγκοσμίως για τη διανομή προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, πληρώντας τις τρέχουσες καλές πρακτικές παρασκευής (cGMP ή cGDP). 

  Στις υπηρεσίες της UPS Healthcare περιλαμβάνονται οι ακόλουθες: διαχείριση αποθεμάτων, συσκευασία και αποστολή σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, αποθήκευση και παράδοση ιατρικών συσκευών, logistics για εργαστήρια και κλινικές δοκιμές. Η παγκόσμια υποδομή της UPS Healthcare, η νέα υπηρεσία UPS Premier, οι τεχνολογίες εντοπισμού και παρακολούθησης και το διεθνές σύστημα ποιότητας που διαθέτει καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις περίπλοκες απαιτήσεις των logistics που αφορούν στη μεταφορά και αποθήκευση φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών και εξοπλισμού διάγνωσης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ