Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Δεκ-2020 17:47

  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2021 μεταφέρεται από το Νταβός... στη Σιγκαπούρη

  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2021 μεταφέρεται από το Νταβός... στη Σιγκαπούρη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη αντί για το Νταβός, στην Ελβετία το επόμενο έτος, καθώς η πανδημία Covid-19 συνεχίζει ακάθεκτη.

  Υπήρχαν σχέδια το φθινόπωρο για μεταφορά του φόρουμ από το Νταβός στη λίμνη της Λουκέρνης, αλλά πλέον θα διεξαχθεί σε άλλη ήπειρο και ημισφαίριο.

  Η πανδημία θα καθιστούσε δύσκολη τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων στο φόρουμ, δήλωσε ο πρόεδρος του WEF, Μπόργκε Μπρέντε σε ένα email σήμερα.

  "Το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε σήμερα μια πολύ σημαντική απόφαση για τη μεταφορά της Ειδικής Ετήσιας Συνάντησης 2021 στη Σιγκαπούρη (13-16 Μαΐου)", δήλωσε ο Μπρέντε στο email που έλαβε το Reuters.

  "Σχεδιάζαμε να διοργανώσουμε την ετήσια συνάντησή μας το 2021 στη Λουκέρνη-Μπουργκενστάκ αυτήν την άνοιξη. Δυστυχώς, η τρέχουσα κατάσταση με την Covid-19 στην Ευρώπη, καθιστά απίθανο να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού μας, των συμμετεχόντων και της ευρύτερης κοινότητας", δήλωσε ο Μπρέντε.

  "Η Σιγκαπούρη πέτυχε να αντιμετωπίσει την πανδημία", είπε.

  Είπε ότι οι εταίροι θα ενημερωθούν αργότερα και αύριο θα σταλεί δελτίο τύπου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ