Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Δεκ-2020 14:28

  Υποχωρεί 21% η μετοχή της Express

  Υποχωρεί 21% η μετοχή της Express
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 21% υποχωρεί η μετοχή της Express Inc στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία ειδών ένδυσης ανακοίνωσε καθαρά αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των εκτιμήσεων στο γ΄ τρίμηνο.

  Ανακοίνωσε επίσης ότι περικόπτει το 10% του προσωπικού της στα κεντρικά της γραφεία, και ότι θα προχωρήσει σε μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας εξαιτίας της πανδημίας.

  Η εταιρεία εμφάνισε καθαρές ζημιές 90,3 εκατ. δολαρίων ή 1,39 δολαρίων ανά μετοχή στο τρίμηνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, έναντι ζημιών 3,1 εκατ. δολαρίων ή 5 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθεί το φορολογικό όφελος από την πληρωμή των 8 εκατ. ευρώ για το CARES, η εταιρεία εμφάνισε προσαρμοσμένες ζημιές ανά μετοχή 1,17 δολαρίων, πολύ μεγαλύτερες από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις για 51 σεντς.

  Οι πωλήσεις μειώθηκαν 34% στα 322,1 εκατ. δολάρια έναντι 488,5 εκατ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 376 εκατ. δολάρια.

  Η εταιρεία περικόπτει το 10% του εργατικού της δυναμικού στα γραφεία της στο Οχάιο, και δεν έδωσε εκτιμήσεις για το μέλλον εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ