Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Δεκ-2020 11:19

  Ζημιές προ φόρων εμφάνισε η SAS AB στο δ΄ τρίμηνο

  Ζημιές προ φόρων εμφάνισε η SAS AB στο δ΄ τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ζημιές προ φόρων εμφάνισε η SAS AB στο δ΄ τρίμηνο και τόνισε πως είναι αδύνατο να παράσχει οποιαδήποτε οικονομική εκτίμηση καθώς η ταξιδιωτική ζήτηση παραμένει αβέβαιη εξαιτίας του κορονοϊού.

  Για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Οκτωβρίου, η σουηδική αεροπορική εμφάνισε ζημιές 2,58 δισ. κορόνων (303,6 εκατ. κορόνες) έναντι κερδών 861 εκατ. κορόνων το αντίστοιχο διάστημα του προηγουμένου έτους, καθώς τα έσοδα υποχώρησαν 77% στα 3,04 δισ. κορόνες.

  Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet, ανέμεναν καθαρές ζημιές 1,38 δισ. κορόνων και έσοδα 4,78 δισ. κορόνες.

  Η SAS ανακοίνωσε ότι είδε ενδείξεις ανάκαμψης της ζήτησης στη διάρκεια της θερινής περιόδου, αλλά καθώς τα κρούσματα σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική αυξήθηκαν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οι νέοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ανέστρεψαν την θετική πορεία της ζήτησης.

  Στην αρχή του δ΄ τριμήνου, περίπου το 40% των προ κορονοϊού αγορών της SAS, βρισκόταν υπό ταξιδιωτικούς περιορισμούς, και μέχρι το τέλος του τριμήνου το ποσοστό έχει αυξηθεί στο 65%.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ