Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 01-Δεκ-2020 22:32

  Συνάντηση Αναστασιάδη με την ειδική απεσταλμένη του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό

  Συνάντηση Αναστασιάδη με την ειδική απεσταλμένη του γ.γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την Ειδική Απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ, δέχθηκε το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

  Μετά τη συνάντηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Ι. Κούσιος, δήλωσε:

  "Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Ειδική Απεσταλμένη του γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών, Τζέιν Χολ Λουτ. 

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την κα Λουτ για την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα της πλευράς μας να συμμετάσχουμε σε μια άτυπη Διάσκεψη που θα καλέσει ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνλων μέσα στα πλαίσια των όρων εντολής του, όπως αυτοί καθορίζονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε και επιβεβαίωσε τις θέσεις της πλευράς μας για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος και εξέφρασε την ετοιμότητά μας να συνεχίσουμε τις συνομιλίες από το σημείο που αυτές διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά.

  Η κα Λουτ θα συνεχίσει τις επαφές της με τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη και στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά τον γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών", κατέληξε ο κος Κούσιος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ