Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Νοε-2020 10:00

  Διευρύνθηκαν οι ζημιές της ThyssenKrupp

  Διευρύνθηκαν οι ζημιές της ThyssenKrupp
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Διευρύνθηκαν οι ζημιές της ThyssenKrupp στη χρήση 2020, με την εταιρεία ωστόσο να αναμένει καλύτερα κέρδη στο επόμενο έτος.

  Ο γερμανικός βιομηχανικός όμιλος εμφάνισε καθαρές ζημιές από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 5,55 δισ. Ευρώ για τη χρήση που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, έναντι των ζημιών 1,15 δισ. Ευρώ πριν από ένα χρόνο.

  Εάν συμπεριληφθούν και οι διακοπείσες δραστηριότητες όπως αυτές των ανελκυστήρων οι οποίες πωλήθηκαν, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 9,59 δισ. ευρώ.

  Η ThyssenKrupp εμφάνισε προσαρμοσμένες ζημιές προ φόρων και τόκων από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 1,63 δισ. Ευρώ, σε σχέση με τις ζημιές των 110 εκατ. Ευρώ του προηγουμένου έτους.

  Οι λειτουργικές πωλήσεις μειώθηκαν στα 28,9 δισ. Ευρώ από τα 34,04 δισ. Ευρώ.

  Η εταιρεία αναμένει ότι οι πωλήσεις από τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες  στη χρήση 2021, θα αυξηθούν κατά χαμηλό-μεσαίο μονοψήφιο ποσοστό.

  Τα προσαρμοσμένα ΕΒΙΤ -αν και παραμένουν αρνητικά- θα πρέπει να βελτιωθούν σημαντικά.

  "Παρά τις σημαντικές λειτουργικές βελτιώσεις, καθώς και την απουσία των ζημιών εξαιτίας απομειώσεων σε assets από το προηγούμενο έτος, η ThyssenKrupp αναμένει καθαρές ζημιές άνω των 1 δισ. Δολαρίων”, ανέφερε η εταιρεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ