Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Νοε-2020 15:47

  ΗΠΑ: Επιβραδύνθηκε η μεταποιητική δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη

  ΗΠΑ: Επιβραδύνθηκε η μεταποιητική δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μεταποιητική δραστηριότητα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης επιβραδύνθηκε το Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Federal Reserve της Νέας Υόρκης.

  Ο δείκτης επιχειρηματικών συνθηκών του Empire State υποχώρησε στις 6,3 μονάδες το Νοοέμβριο σε σχέση με τις 10,5 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

  Τα στοιχεία είναι χαμηλότερα των εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για άνοδο στις 12,1 μονάδες.

  Τα στοιχεία του Νοεμβρίου δείχνουν ότι η οικονομική δραστηριότητα στον μεταποιητικό κλάδο της Νέας Υόρκης αυξήθηκε για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης του υποχώρησε σε σχέση με τον Οκτώβριο.

  Από τον Ιούλιο, όταν ο δείκτης ανέκαμψε σε προ κρίσης επίπεδα με το άνοιγμα εκ νέου των εργοστασίων, ο δείκτης έχει παραμείνει σε ανοδικό έδαφος αλλά χωρίς σαφή πορεία.

  "Η μεταποιητική δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη αναπτύχθηκε σε χαμηλό ποσοστό το Νοέμβριο”, σύμφωνα με την Federal Reserve.

  Ο δείκτης νέων παραγγελιών υποχώρησε εννέα μονάδες στις 3,7 μονάδες και ο δείκτης παραγγελιών μειώθηκε 12 μονάδες στις 6,3 μονάδες. Οι χρόνοι παράδοσης ήταν λίγο αλλαγμένοι, ενώ οι μη παραγγελίες που δεν ολοκληρώθηκαν και τα αποθέματα, παρέμειναν σε αρνητικό έδαφος.

  Η αισιοδοξία μεταξύ των επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα στη Νέα Υόρκη, διατηρήθηκε σταθερή το Νοέμβριο, με τον δείκτη επιχειρηματικών συνθηκών να σημειώνει μικρή μόνο άνοδο στις 33,9 από τις 32,8 μονάδες τον Οκτώβριο.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ