Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Νοε-2020 14:50

  Hershey: Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα στο τρίμηνο

  Hershey: Καλύτερα των εκτιμήσεων κέρδη και έσοδα στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,8% ενισχύεται η μετοχή της Hershey στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία παρασκευής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα γ΄ τριμήνου που διαμορφώθηκαν υψηλότερα των προσδοκιών και έδωσε θετικές εκτιμήσεις για το έτος.

  "Οι βασικές δραστηριότητες στις ΗΠΑ παραμένουν υγιείς καθώς οι καταναλωτές υποκύπτουν σε μικρές λιχουδιές εν μέσω πανδημίας, και η απόφαση μας να στραφούμε στο Halloween εν όψει της περιόδου, υποστήριξε την επιθυμία των καταναλωτών να βρουν νέους και ασφαλείς τρόπους να γιορτάσουν με ασφάλεια”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Michele Buck.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 447,3 εκατ. δολάρια ή 2,14 δολάρια ανά μετοχή, από τα 325,3 εκατ. δολάρια ή 1,54 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 1,86 δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 1,74 δολάρια.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 4% στα 2,22 δισ. δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 2,18 δισ. δολάρια.

  Το μεικτό περιθώριο βελτιώθηκε στο 48,7% από το 44,2% το περασμένο έτος.

  Η εταιρεία επαναδιατύπωσε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη, αφού την απέσυρε τον Απρίλιο, εξαιτίας των αβέβαιων επιπτώσεων της πανδημίας.

  Τώρα αναμένει ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή για το 2020 θα διαμορφωθούν στα 6,18-6,24 δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 6,05 δολάρια.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ