Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Νοε-2020 11:17

  Adecco: Πτώση κερδών και εσόδων στο τρίμηνο

  Adecco: Πτώση κερδών και εσόδων στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Adecco Group ανακοίνωσε ότι τα καθαρά της κέρδη και τα έσοδά της υποχώρησαν στο τρίτο τρίμηνο, εξέλιξη που αποδίδεται κατά κύριο λόγο στα υψηλότερα κόστη αναδιάρθρωσης.

  Η ελβετική εταιρεία ανθρωπίνων πόρων κατέγραψε συγκεκριμένα καθαρά κέρδη 80 εκατ. ευρώ για το τρίμηνο, αντί 179 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα EBITDA της Adecco -ένας δείκτης που εξαιρεί συγκεκριμένα μη επαναλαμβανόμενα στοιχεία- διαμορφώθηκαν στα 220 εκατ. ευρώ, από 288 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν.

  Η εταιρεία επισήμανε ότι κατέγραψε επιβάρυνση αναδιάρθρωσης 89 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο, η οποία σχετίζεται κυρίως με εξορθολογισμό του real estate και τον μετασχηματισμό των δραστηριοτήτων του ομίλου στη Γερμανία.

  Τα έσοδα της Adecco διαμορφώθηκαν στα 4,83 δισ. ευρώ, σε σύγκριση με 5,9 δισ. ευρώ το γ' τρίμηνο του 2019.

  Η Adecco σημείωσε ότι συνέχισε να ανακάμπτει από τις αντιξοότητες που σχετίζονται με τον κορονοϊό στο γ' τρίμηνο. "Με το περιβάλλον της αγοράς να παραμένει γεμάτο προκλήσεις στο γ' τρίμηνο, είδαμε μια σταδιακή ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας καθώς τα lockdowns χαλάρωναν", δήλωσε ο CEO, Alain Dehaze.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ