Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2020 14:27

  Baker Hughes: Αντίστοιχα των προσδοκιών τα κέρδη

  Baker Hughes: Αντίστοιχα των προσδοκιών τα κέρδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 1,4% ενισχύεται η μετοχή της Baker Hughes στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία πετρελαϊκών υπηρεσιών και προϊόντων, ανακοίνωσε προσαρμοσμένα κέρδη γ΄ τριμήνου που ήταν αντίστοιχα των προσδοκιών, ενώ τα έσοδα υποχώρησαν λιγότερο από ό,τι αναμενόταν.

  Η εταιρεία εμφάνισε καθαρές ζημιές 170 εκατ. δολαρίων ή 25 σεντς ανά μετοχή, έναντι των καθαρών κερδών 57 εκατ. δολαρίων ή 11 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή μειώθηκαν στα 4 σεντς από τα 21 σεντς, αλλά ήταν αντίστοιχα των προσδοκιών.

  Τα έσοδα υποχώρησαν 34% στα 5,05 δισ. δολάρια από τα 5,88 δισ. δολάρια αλλά υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για 4,78 δισ. δολάρια.

  Τα έσοδα από τις πετρελαϊκές υπηρεσίες μειώθηκαν 31% στα 2,31 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις για 2,22 δισ. δολάρια.

  "Μετά από μια σημαντική αναστάτωση στο πρώτο μισό του έτους, οι πετρελαϊκές αγορές έχουν σταθεροποιηθεί κάπως. Ωστόσο, η ανάκαμψη της ζήτησης αρχίζει να υποχωρεί και παραμένει σημαντική πλεονάζουσα ικανότητα, κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μεταβλητότητα στο μέλλον", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Lorenzo Simonelli.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων