Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2020 13:38

  Thermo Fisher Scientific: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα, ενισχύεται η μετοχή

  Thermo Fisher Scientific: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα, ενισχύεται η μετοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 2,3% ενισχύεται η μετοχή της Thermo Fisher Scientific στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η εταιρεία βιοεπιστημών και εργαστηριακών προϊόντων, ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα για το γ΄ τρίμηνο που ήταν πολύ υψηλότερα των εκτιμήσεων.

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,93 δισ. δολάρια ή 4,84 δολάρια ανά μετοχή, από τα 760 εκατ. δολάρια ή 1,88 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν 91% στα 5,63 δολάρια, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις για 4,33 δολάρια.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 36% στα 8,52 δισ. δολάρια έναντι εκτιμήσεων για 7,65 δισ. δολάρια.

  "Συνεχίζουμε να ικανοποιούμε τη ζήτηση των πελατών για προϊόντα που συνδέονται με την πανδημία, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα σε όλα τα τμήματα της εταιρείας μας, όπως τεστ και αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για την ακριβή διάγνωση του ιού και τη δυνατότητα επιστροφής της κοινωνίας στην εργασία και στο σχολείο", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Marc Casper.

  "Την ίδια στιγμή, προσθέτουμε νέες δυνατότητες, όπως αύξηση της παραγωγής προϊόντων συλλογής δειγμάτων και βασικών εργαστηριακών προμηθειών, καθώς και αυξάνουμε την ικανότητα των φαρμακευτικών μας υπηρεσιών να στηρίζει νέες θεραπείες και εμβόλια", προσθέτει ο CEO στην ανακοίνωσή του.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων