Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2020 09:14

  Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Ericsson

  Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Ericsson
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καλύτερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα βασικά κέρδη τριμήνου της Ericsson, κυρίως εξαιτίας των υψηλότερων περιθωρίων σε όλες τις δραστηριότητες, και τόνισε πως είναι πιο "σίγουρη" για την επίτευξη των στόχων της για το 2020.

  Η σουηδική εταιρεία έχει κερδίσει 112 συμβόλαια για άδειες 5G καθώς περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνίας αναπτύσσουν το δίκτυο επόμενης γενιάς και καθώς οι διπλωματικές πιέσεις από τις ΗΠΑ βγάζουν "εκτός" από πολλές χώρες την κινεζική Huawei.

  Τα προσαρμοσμένα λειτουργικά κέρδη γ΄ τριμήνου αυξήθηκαν στα 9 δισ. κορόνες (1 δισ. δολάρια) από τα 6,5 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο, έναντι εκτιμήσεων για 6,98 δισ. κορόνες.

  Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 1% στα 57,5 δισ. κορόνες.

  "Με την πανδημία να έχει πλήξει τα έσοδα αρκετών πελατών μας και να έχει οδηγήσει σε κάποιες περιπτώσεις σε μείωση του κεφαλαίου κίνησης, δεν έχουμε δει καμία αρνητική επίδραση στις δραστηριότητές μας, κυρίως εξαιτίας της αύξησης του αποτυπώματος", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος σε ανακοίνωση.

  Το μεικτό περιθώριο του ομίλου, εκτός των χρεώσεων αναδιάρθρωσης, αυξήθηκε στο 43,2% στο γ΄ τρίμηνο από το 37,8% στην αντίστοιχη περίοδο του προηγουμένου έτους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ