Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Οκτ-2020 11:24

  Britvic: Ελαφρώς καλύτερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων αναμένει τα κέρδη του 2020

  Britvic: Ελαφρώς καλύτερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων αναμένει τα κέρδη του 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Britvic PLC ανακοίνωσε ότι τα προσαρμοσμένα κέρδη της χρήσης 2020 αναμένεται να διαμορφωθούν ελαφρώς υψηλότερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων, μετά από την καλύτερη του αναμενόμενου θερινή περίοδο.

  Ωστόσο προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη επανεισαγωγή των περιορισμών του lockdown και η συνέχιση των μέτρων κοινωνικής απόστασης, θα πλήξει τις επιδόσεις της στο επόμενο έτος.

  Η εταιρεία αναψυκτικών ποτών του Ηνωμένου Βασιλείου, πρόσθεσε ότι παρόλα αυτά, το δ.σ. είναι αισιόδοξο για τις μακροχρόνιες προοπτικές του, και αναμένει να ανοικοδομήσει την εμπιστοσύνη το 2021.

  Η εταιρεία δεν έχει δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα. Ωστόσο οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις τοποθετούν τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων και τόκων στα 155,3 εκατ. στερλίνες (201,1 εκατ. δολάρια).

  Η Britvic δήλωσε πως αναμένει να ανακοινώσει καθαρά χρέη 40-50 εκατ. στερλίνων, γεγονός που αντανακλά μια πειθαρχημένη διαχείριση του χρέους.

  Επιπλέον, η εταιρεία γνωστοποίησε πως έχει υπογράψει μια νέα και αποκλειστική 20ετή συμφωνία εμφιάλωσης με την PepsiCo, για την παραγωγή, διανομή, marketing και πώληση των ανθρακούχων αναψυκτικών της στη Μεγάλη Βρετανία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ