Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 20-Οκτ-2020 10:45

  Reckitt Benckiser: Αυξήθηκαν τα έσοδα γ΄ τριμήνου

  Reckitt Benckiser: Αυξήθηκαν τα έσοδα γ΄ τριμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Reckitt Benckiser Group ανακοίνωσε ότι τα έσοδα γ΄ τριμήνου αυξήθηκαν στις δραστηριότητες απολύμανσης, ενώ αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της στο σύνολο της χρήσης για τα καθαρά έσοδα.

  Η εταιρεία καταναλωτικών ειδών, που έχουν στο χαρτοφυλάκιό της brands όπως το Dettol, το Harpic και το Durex, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα τριμήνου αυξήθηκαν 6,9% σε ετήσια βάση ή 13% σε συγκρίσιμη βάση, στα 3,51 δισ. στερλίνες (4,54 δισ. δολάρια).

  Τα έσοδα από την αρχή του έτους διαμορφώθηκαν στα 10,42 δισ. στερλίνες, υψηλότερα από τις 9,26 δισ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της εταιρείας ήταν η Βόρεια Αμερική, με τις πωλήσεις να αυξάνονται 19% σε ετήσια βάση κυρίως εξαιτίας των ισχυρών επιδόσεων για brands απολυμάνσεων όπως το Lysol.

  Συνολικά, καταγράφθηκε σημαντική ανάπτυξη σε όλες τις δραστηριότητες, με λειτουργικές βελτιώσεις και τις ισχυρές επιδόσεις στις δραστηριότητες απολύμανσης να αυξάνονται 19% σε ετήσια βάση.

  Για τον ίδιο λόγο, ο κλάδος υγιεινής κατέγραψε την μεγαλύτερη άνοδο, με τις πωλήσεις να αυξάνονται 13% σε ετήσια βάση στα 1,49 δισ. στερλίνες.

  Η Reckitt Benckiser δήλωσε πως αναμένει τα συγκρίσιμα καθαρά έσοδα για το σύνολο της χρήσης να αυξηθούν κατά χαμηλό διψήφιο ποσοστό σε ετήσια βάση.

  Προηγουμένως έκανε λόγο για υψηλό μονοψήφιο ποσοστό αύξησης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ