Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Οκτ-2020 20:34

  Tesla: Αναβάθμιση σε 'BB-' από S&P, θετικό το outlook

  Tesla: Αναβάθμιση σε 'BB-' από S&P, θετικό το outlook
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η S&P Global Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της  Tesla σε 'BB-' από 'B+' προηγουμένως, με το outlook να είναι σταθερό, αντανακλώντας "την άποψη μας ότι η ανταγωνιστική θέση της Tesla παραμένει ισχυρή και οι πιστωτικές μετρήσεις θα παραμείνουν συμβατές με τις προσδοκίες μας".

  "Η βελτιωμένη εκτέλεση, η ολοένα και πιο αποτελεσματική παραγωγή και η παγκόσμια επέκταση συνεχίζουν να ενισχύουν την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας", αναφέρει στην ανάλυση της η S&P.

  Ο οίκος επισημαίνει ακόμα ότι οι παραδόσεις του γ' τριμήνου είναι μεταξύ των λόγων για την αναβάθμιση, ενώ σημειώνει και την ενίσχυση της παραγωγής για το Model Y. "Αυτή η ενίσχυση στην παραγωγή ήταν σημαντικά ταχύτερη από την αρχική ενίσχυση του Model 3 που χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει τον ίδιο εβδομαδιαίο ρυθμό", αναφέρει η S&P.

  "Περιμένουμε περαιτέρω βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, το κόστος και την τεχνολογία καθώς η Tesla στηρίζεται στα διδάγματα που απέκτησε προηγουμένως", σημειώνει.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ