Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Οκτ-2020 18:43

  Κρεμλίνο: Η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να αποφύγουμε ένα δεύτερο lockdown

  Κρεμλίνο: Η οργάνωσή μας, μας επιτρέπει να αποφύγουμε ένα δεύτερο lockdown
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το σύστημα αντιμετώπισης του κορονοϊού που έχει δημιουργήσει η Ρωσία, της επιτρέπει με την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται αυτή την περίοδο να μην περάσει σ’ ένα ολοκληρωτικό lockdown, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για ποιο λόγο η φθινοπωρινή αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού δεν επιβάλλει και πάλι την εφαρμογή ενός δεύτερου Lockdown.

  Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι η ζωή και υγεία των ανθρώπων είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και πως όλα τα άλλα έπονται. Επισήμανε ότι ήδη έχει δημιουργηθεί ένα "μεγάλο απόθεμα σταθερότητας" σε σχέση με το πρώτο κύμα της επιδημίας. Διευκρίνισε επίσης, ότι σήμερα υπάρχουν πιο προωθημένα πρωτόκολλα θεραπείας, τα οποία επιτρέπουν μικρότερη θνητότητα, έχουν διασφαλισθεί τόσες κλίνες που επιτρέπουν να δεχόμαστε μεγαλύτερο αριθμό μολυνθέντων όπως και να διασφαλίζεται πιο αποτελεσματικά και σε συντομότερο χρονικό διάστημα η θεραπεία τους.

  "Όλα αυτά- είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου- μας επιτρέπουν να είμαστε πιο ευέλικτοι και σε μεγάλο βαθμό να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα συμφέροντα της οικονομίας της χώρας, ώστε να μην περάσουμε στην εφαρμογή ενός τόσο σκληρού μέτρου όπως είναι το ολοκληρωτικό Lockdown".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ