Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Σεπ-2020 15:01

  Ο κορυφαίος όμιλος ναυτιλιακών ασφαλίσεων δεν θα καλύπτει πλοία που συνδέονται με τους Nord Stream 2 - TurkStream

  Ο κορυφαίος όμιλος ναυτιλιακών ασφαλίσεων δεν θα καλύπτει πλοία που συνδέονται με τους Nord Stream 2 - TurkStream
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο μεγαλύτερος όμιλος ναυτιλιακών ασφαλίσεων στον κόσμο δεν θα ασφαλίζει πλοία που εμπλέκονται στα προγράμματα αγωγών Nord Stream 2 και TurkStream, των οποίων προΐσταται η Ρωσία, εξαιτίας της απειλής αμερικανικών κυρώσεων.

  Ενώσεις που ανήκουν στον όμιλο International Group of P&I Clubs, περιλαμβανομένων των Shipowners' Club και London P&I Club ανέφεραν τη Δευτέρα σε εγκύκλιο που εξέδωσαν ότι δεν θα παρέχουν κάλυψη "για οποιαδήποτε δραστηριότητα στην οποία εμπλέκονται ή με την οποία σχετίζονται τα προγράμματα κατασκευής NordStream 2 ή TurkStream".

  Στην εγκύκλιο προστίθεται ότι τα μέλη "καλούνται να υπολογίσουν και να μετριάσουν τους κινδύνους από τη σύναψη συμβολαίων με τα προγράμματα κατασκευής Nord Stream 2 ή TurkStream και να επιδείξουν τη μέγιστη επιμέλεια για να αποφύγουν έκθεση σε κυρώσεις ή σε δράσεις επιβολής".

  Ο όμιλος International Group of P&I Clubs αντιπροσωπεύει τους 13 κορυφαίους ασφαλιστές πλοίων στον κόσμο και καλύπτει σχεδόν το 90% του παγκόσμιου τονάζ. Όλα τα μέλη του έχουν εκδώσει παρόμοιες εγκυκλίους αναφορικά με τους Nord Stream 2 και TurkStream.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ