Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 16-Σεπ-2020 18:35

  Ακιντζί: Οι Τ/κ έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν οι ίδιοι το μέλλον τους

  Ακιντζί: Οι Τ/κ έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν οι ίδιοι το μέλλον τους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με την έναρξη της "προεκλογικής περιόδου" και της απαγόρευσης των προεκλογικών συγκεντρώσεων, οι "υποψήφιοι" για τις επικείμενες "προεδρικές εκλογές" άρχισαν την "προεκλογική εκστρατεία" τους μέσω τηλεδιασκέψεων, συμμετοχής σε τηλεοπτικές εκπομπές και βιντεογραφημένων μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως γράφει το sigmalive.com.

  Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κατοχικός ηγέτης και "ανεξάρτητος υποψήφιος" Μουσταφά Ακιντζί, σε διάγγελμα χθες μέσω τηλεδιάσκεψης, ανέφερε ότι έχουν διανύσει μια κρίσιμη περίοδο από άποψη δημόσιας υγείας, προσθέτοντας ότι από την πρώτη μέρα έναρξης της πανδημίας, η υγεία πρέπει να χαράσσει την πορεία και η πολιτική πρέπει να λαμβάνει τις απαραίτητες αποφάσεις και να έχει μια σταθερή στάση.
   
  Σημειώνοντας ότι πιστεύει ότι η ημέρα "ψηφοφορίας" θα κυλίσει με τον ασφαλέστερο τρόπο από άποψη υγείας, στο πλαίσιο των μέτρων και αποφάσεων που λήφθηκαν από το "ανώτατο εκλογικό συμβούλιο", ο κ. Ακιντζί δήλωσε ότι ενώ προστατεύουν την δημόσια υγεία στις 11 Οκτωβρίου, θα είναι επίσης μια σοβαρή εξέταση για την υγεία του κοινωνικού μέλλοντος.
   
  Η επιλογή του τουρκοκυπριακού "λαού", πρόσθεσε, πρέπει να είναι σύμφωνα με μια ελεύθερη και αυθεντική ταυτότητα στη βάση της ισότητας, ελευθερίας και ασφάλειας, ενώ είπε ότι είναι σημαντικό να συνεχίσουν την ανάπτυξη τους ως μια σύγχρονη, δημοκρατική και λαϊκή κοινότητα και να αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει εντός του διεθνούς δικαίου. "Προχωρώντας προς σε αυτό το μέλλον, πιστεύω ότι ο τουρκοκυπριακός λαός έχει την ικανότητα, όπως το δικαίωμα και την δικαιοδοσία, να καθορίζει ο ίδιος το μέλλον του", κατέληξε ο κ. Ακιντζί.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ