Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Σεπ-2020 19:37

  Υπόθεση Ναβάλνι: Η ρωσική αστυνομία θέλει να στείλει ανακριτές στην Γερμανία

  Το Βερολίνο προτίθεται να ζητήσει κυρώσεις κατά της Ρωσίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ρωσική αστυνομία παρακολούθησε το ιστορικό των μετακινήσεων του αντιπολιτευόμενου πολιτικού Αλεξέι Ναβάλνι και το ότι δεν ήπιε ούτε είχε φάει πριν χάσει τις αισθήσεις του στο αεροσκάφος στο οποίος επέβαινε τον περασμένο μήνα.

  Εκτός των άλλων η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει έναν μάρτυρα ο οποίος έχει φύγει από την χώρα ανακοίνωσε η διεύθυνση μεταφορών του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών στην περιφέρεια της Σιβηρίας.

  Παράλληλα το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών θα υποβάλει πρόσθετο αίτημα προς την Γερμανία μέσω του οποίου θα ζητά νομική συνδρομή στην Γερμανία όπου νοσηλεύεται ο Αλεξέι Ναβάλνι. Παράλληλα η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου μετά την ανακοίνωση που έγινε ότι ο Ναβάλνι βγήκε από το κώμα, θέλει να στείλει στην Γερμανία ανακριτές για να συνεργασθούν με Γερμανούς συναδέλφους τους κατά την διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας

  Το Βερολίνο ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου της τύπου της γερμανική κυβέρνησης ότι δεν έχει λάβει το αίτημα της ρωσικής πλευράς για την αποστολή ανακριτών στην Γερμανία με σκοπό να ερευνήσουν την υπόθεση της δηλητηρίασης του πολιτικού της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ