Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Σεπ-2020 15:40

  Σφοδρή επίθεση Τσελίκ σε Μακρόν: Η Τουρκία θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις

  Σφοδρή επίθεση Τσελίκ σε Μακρόν: Η Τουρκία θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με "σκληρή γλώσσα" απάντησε η Άγκυρα και ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), του οποίου ηγείται ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, για την Τουρκία και την ανατ. Μεσόγειο, όπως μεταδίδει o ιστότοπος sigmalive.com.

  Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ομέρ Τσελίκ σχολιάζοντας τη φράση του κ. Μακρόν ότι "το πρόβλημά μας δεν είναι με τον τουρκικό λαό, αλλά με τον Ερντογάν", σημείωσε ότι "αυτό είναι ένα παλιό και ανήθικο παιχνίδι των αποικιοκρατών. Εκδήλωναν ψεύτικη αγάπη για να κατακτήσουν τους λαούς, αλλά στόχευαν στους πατριώτες ηγέτες. Είμαστε περήφανοι που ένα αποικιοκρατικό κεφάλι στοχεύει τώρα τον πρόεδρό μας. Κι εμείς έχουμε πρόβλημα όπως κι εσείς, κύριε Μακρόν, με τα αποικιοκρατικά μυαλά. Έχουμε έναν ανθρώπινο κι έναν αδελφικό δεσμό με τους λαούς που κάνατε να υποφέρουν και τους λαούς που θελήσατε να κατακτήσατε. Γι’ αυτό και είμαστε απέναντί σας. Η χώρα για την οποία χρησιμοποιείτε απειλητική γλώσσα είναι η Τουρκία. Η Τουρκία θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις", προειδοποίησε ο Τούρκος αξιωματούχος, συνεχίζοντας τα σκληρά λόγια. 
   
  "Λόγια εκτός ορίων από το Γάλλο πρόεδρο Μακρόν! Έκκληση-σκάνδαλο για την Τουρκία  στην ΕΕ: ‘Πρέπει να είμαστε σταθεροί και ισχυροί έναντι του Ερντογάν’.
   
  "Κανένας δεν έχει τη δύναμη να χωρίσει τον πρόεδρο από το λαό του", πρόσθεσε.
   
  "Κύριε Μακρόν, μη συγχέετε αυτό το μέρος με τα κράτη φυλάρχων που εύκολα ξεγελούσατε. Κανείς δεν μπορεί να χωρίσει τον εκλεγμένο Πρόεδρο αυτής της χώρας από το λαό της. Γνωρίζουμε το παιχνίδι που έχετε παίξει πολλές φορές στην Αφρική λέγοντας ‘Ο Ερντογάν άλλος, οι Τούρκοι άλλοι’.

  Αυτός έκανε τη Γαλλία ένα αποτυχημένο κράτος. Ο Μακρόν προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητά του να κυβερνήσει τη Γαλλία με επιθετική εξωτερική πολιτική. Ο Μακρόν είναι υπεύθυνος για τους μαζικούς τάφους του Χαφτάρ", κατέληξε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ