Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Σεπ-2020 17:47

  Η Virgin Atlantic σχεδιάζει 1.150 νέες απολύσεις

  Η Virgin Atlantic σχεδιάζει 1.150 νέες απολύσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε 1.150 νέες απολύσεις την Παρασκευή λόγω της κρίσης κορονοϊού, λέγοντας ότι η συμφωνία διάσωσης ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει το μέλλον της.

  Η αεροπορική εταιρεία, η οποία είχε ήδη ανακοινώσει περίπου 3.500 απώλειες θέσεων εργασίας, ολοκλήρωσε τη συμφωνία διάσωσης με μεγάλους μετόχους και πιστωτές την Παρασκευή.

  Ο διευθύνων σύμβουλος Shai Weiss είπε ότι ενώ η συμφωνία ήταν ένα σημαντικό βήμα προόδου προς την επιβίωση, απαιτείται περισσότερη δράση.

  "Μετά τις θυσίες που έχουν κάνει πολλοί από τους ανθρώπους μας, η περαιτέρω μείωση του αριθμού των ατόμων που απασχολούμε είναι απαραίτητη για την επιβίωση", είπε.

  Οι αεροπορικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν μειώσει τις θέσεις εργασίας και αναζητούν κεφάλαια αφού η πανδημία COVID-19 έπληξε τον τομέα και η ζήτηση ανακάμπτει πολύ αργά εν μέσω συνεχιζόμενων περιορισμών σε πολλές χώρες.

  Με τις τελευταίες περικοπές, η Virgin Atlantic, η οποία ανήκει κατά 51% στον όμιλο Virgin Branson του Richard Branson και κατά 49% στη Delta Air Lines, θα έχει απολύσει σχεδόν το 50% του προ-κορονοϊού προσωπκού της.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ