Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 25-Αυγ-2020 12:33

  Aveva Group: Εξαγοράζει την OSIoft έναντι 5 δισ. δολαρίων

  Aveva Group: Εξαγοράζει την OSIoft έναντι 5 δισ. δολαρίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η βρετανική εταιρεία παροχής βιομηχανικού λογισμικού Aveva Group εξαγοράζει την OSloft της SoftBank έναντι 5 δισ. δολαρίων, σε μια προσπάθεια να επεκτείνει τις υπηρεσίες της με το σύστημα ΡΙ της εταιρείας.

  Οι βιομηχανικές εταιρείες έχουν ενσωματώσει περισσότερο λογισμικό στην κατασκευή τους για να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν τις εφοδιαστικές τους αλυσίδες, ωφελώντας παρόχους όπως η Aveva.

  Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου τόνισε πως σχεδιάζει μια έκδοση μετοχών 3,5 δισ. δολαρίων για να χρηματοδοτήσει την εξαγορά της OSIsoftη οποία κατασκευάζει λογισμικό που μαζεύει δεδομένα από πλοία, λέβητες χημικών, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας και άλλες εγκαταστάσεις σε βιομηχανίες, μεταξύ των οποίων και η πετρελαϊκή, αυτή της εξόρυξης, του χαρτιού και του νερού.

  "Η εξαγορά της OSIsoft θα επισπεύσει τον ρόλο της Enlarged Group στην ψηφιοποίηση του βιομηχανικού κόσμου, η οποία καθοδηγείται από την ανάγκη για βιωσιμότητα, το βιομηχανικό διαδίκτυο πραγμάτων, το cloud, την οπτικοποίηση δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Aveva, Craig Hayman.

  Η τελευταία μεγάλη συμφωνία της Aveva ήταν πριν από τρία χρόνια, όταν η γαλλική Schneider Electric απέκτησε το 60% της εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ