Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 21-Αυγ-2020 14:58

  Ο Επίτροπος Εμπορίου Φιλ Χόγκαν παρέστη "καλή τη πίστει" σε κοινωνική εκδήλωση που έγινε στην Ιρλανδία, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν

  Ο Επίτροπος Εμπορίου Φιλ Χόγκαν παρέστη "καλή τη πίστει" σε κοινωνική εκδήλωση που έγινε στην Ιρλανδία, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Επίτροπος της ΕΕ που είναι αρμόδιος για το Εμπόριο Φιλ Χόγκαν παρέστη "καλή τη πίστει" σε κοινωνική εκδήλωση που έγινε στην Ιρλανδία, για την οποία η αστυνομία διεξάγει έρευνα για παραβίαση των κανονισμών για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της COVID-19 στη χώρα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

  "Παρέστη σε αυτή την εκδήλωση έχοντας την πεποίθηση ότι η Ομοσπονδία Ιρλανδικών Ξενοδοχείων εγγυάτο για τους διοργανωτές και το ξενοδοχείο στο οποίο θα γινόταν, ότι οι ρυθμίσεις που προτάθηκαν να τεθούν σε εφαρμογή για την εκδήλωση ήταν ή θα ήταν σύμφωνες με τις οδηγίες της κυβέρνησης", δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

  Ο υπουργός Γεωργίας της Ιρλανδίας παραιτήθηκε σήμερα διότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ζημίωσε την εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της COVID-19 με τη συμμετοχή του σε δείπνο της λέσχης γκολφ του ιρλανδικού κοινοβουλίου, στο οποίο παρευρίσκονταν περισσότεροι από 80 προσκεκλημένοι. Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας έκανε αποδεκτή την παραίτησή του.

  Η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν απάντησε σε ερώτηση αν ο Χόγκαν θα παραιτηθεί από τη θέση του επιτρόπου για το Εμπόριο.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ