Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Αυγ-2020 17:34

  Η Emirates εκτιμά ότι θα εξυπηρετεί το 100% των προορισμών της το καλοκαίρι του 2021

  Η Emirates εκτιμά ότι θα εξυπηρετεί το 100% των προορισμών της το καλοκαίρι του 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η αεροπορική εταιρεία Emirates Airline, θα εξυπηρετεί και τους 143 προορισμούς της μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με τη συχνότητα των πτήσεων να εξαρτάται από τη ζήτηση, όπως δήλωσε ο COO της εταιρείας στο CNBC.

  Τα ταξίδια της εταιρείας σημειώνεται πως έχουν μειωθεί λόγω των μέτρων lockdown και του κλεισίματος των συνόρων που έχουν επιβάλει πολλές χώρες ανά τον κόσμο σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε λιγότερους από 80 προορισμούς αυτό το διάστημα.

  Ωστόσο ο COO της εταιρείας, Adel al-Redha, δήλωσε ότι η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις σε 143 πόλεις την επόμενη χρονιά. "Μπορούμε με ευκολία να πούμε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, θα εξυπηρετούμε το 100% των προορισμών του δικτύου μας", ανέφερε.

  Πρόκειται για αισιόδοξη εκτίμηση, ειδικά σε σύγκριση με τον αεροπορική εταιρεία Quantas, η οποία αναμένει μόνο το 50% των διεθνών δραστηριοτήτων να επιστρέψει στα μέσα του 2022, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Alan Joyce.

  Ο Al-Redha είπε ότι η χαλάρωση των μέτρων βοήθησε την αεροπορική εταιρεία, η οποία "σίγουρα" βλέπει μια θετική τάση. "Αν συγκρίνω την απόδοσή μας τώρα με πριν από ένα μήνα, έχουμε σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των επιβατών" και πρόσθεσε ότι η απόδοση της αεροπορικής εταιρείας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ήταν "καλύτερη από ό,τι περιμέναμε νωρίτερα".

  Όσον αφορά το δίκτυο και τις υπηρεσίες του επόμενου έτους, είπε: "Προφανώς,  η συχνότητα των πτήσεων ανά ημέρα θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση και τα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν σε ορισμένα αεροδρόμια και χώρες. Όμως, όσον αφορά τον προγραμματισμό του δικτύου, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα καλύπτουμε 143 προορισμούς''.

  Σημειώνεται πως η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών έχει αναφέρει ότι η παγκόσμια κυκλοφορία επιβατών δεν θα επιστρέψει στα προ-πανδημικά επίπεδα μέχρι το 2024.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ