Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Αυγ-2020 18:49

  Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών CE China

  Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών CE China
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, Consumer Electronics China (CE China), από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2021, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η σχετική απόφαση, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημικής κρίσης και των γενικών περιορισμών που τέθηκαν διεθνώς στις μετακινήσεις. Αρχικά η έκθεση είχε προγραμματιστεί για τις 24 - 26 Σεπτεμβρίου 2020.

  Σημειώνεται ότι η CE China πραγματοποιείται ετησίως στην πόλη Guangzhou της Κίνας στο Guangzhou Poly World Trade Center Expo και ανήκει στο δυναμικό της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA του Βερολίνου.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την CE China, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: http://en.cechina-ifa.com/.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ