Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Ιουλ-2020 11:20

  Credit Suisse: Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περικοπή "εκατοντάδων" θέσεων εργασίας

  Credit Suisse: Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περικοπή "εκατοντάδων" θέσεων εργασίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έτοιμη να ανακοινώσει την περικοπή "εκατοντάδων" θέσεων εργασίας προκειμένου να πετύχει τους στόχους για τα κέρδη στο πλαίσιο του νέου προγράμματος εξοικονόμησης, είναι η Credit Suisse, σύμφωνα με δημοσίευμα της SonntagsZeitung.

  Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται, θα μπορούσαν να περικοπούν 120 καταστήματα, να συγχωνευτούν οι μονάδες διαχείρισης ρίσκου και συμμόρφωσης, ενώ η επενδυτική τράπεζα μπορεί να χωριστεί στα δύο, σε global markets και επενδυτική τραπεζική και capital markets.

  Η SonntagsZeitung αναφέρει ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη κάποια απόφαση.

  "Σε συνεχιζόμενη βάση, εξετάζουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τον εντοπισμό τρόπων περαιτέρω βελτίωσης του τρόπου εξυπηρέτησης των πελατών μας και επίτευξης των στρατηγικών μας στόχων, με έναν κερδοφόρο τρόπο. Βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο για αυτά τα θέματα με τους επενδυτές μας", ανέφερε εκπρόσωπος της τράπεζας σε email προς το marketwatch.

  Σε ό,τι αφορά στη μείωση του αριθμού των υποκαταστημάτων, παρέπεμψε σε σχόλιο του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου, Thomas P. Gottstein στις αρχές του έτους: "Το online banking έχει ενισχυθεί, για παράδειγμα στις συναλλαγές πληρωμών. Η σημασία και ως εκ τούτου, ο αριθμός των καταστημάτων, θα συνεχίσει επομένως να μειώνεται".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ