Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Ιουλ-2020 10:50

  Carlsberg: Η πανδημία συνεχίζει να δημιουργεί προκλήσεις για τις δραστηριότητές της

  Carlsberg: Η πανδημία συνεχίζει να δημιουργεί προκλήσεις για τις δραστηριότητές της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Carlsberg A/S ανακοίνωσε ότι η πανδημία συνεχίζει να δημιουργεί σημαντικές προκλήσεις για τις δραστηριότητές της, και παρά το ότι ήρθησαν τα κυβερνητικά lockdowns, οι πωλήσεις αναμένεται να παραμείνουν ευμετάβλητες και αβέβαιες στους επόμενους μήνες, ιδίως κατά τους σημαντικούς καλοκαιρινούς μήνες.

  Η δανέζικη ζυθοποιία δήλωσε ότι αναμένει πως τα οργανικά έσοδα α΄ εξαμήνου μειώθηκαν κατά 11,6% και τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν 8,9% καθώς οι όγκοι υποχώρησαν κατά 7,7%.

  Για το β΄ τρίμηνο, τα έσοδα μειώθηκαν 14,6% καθώς οι όγκοι υποχώρησαν 7,8% αν και η εταιρεία τόνισε πως τα στοιχεία είναι προκαταρκτικά και υπόκεινται σε αλλαγές.

  Οι δραστηριότητες στη Δυτική Ευρώπη είχαν μια δύσκολη έναρξη στο β΄ τρίμηνο, αλλά είδαν βελτιώσεις προς το τέλος του τριμήνου.

  Στην Ασία, οι κινεζικές δραστηριότητες ανέκαμψαν σημαντικά στο τρίμηνο και τα κέρδη βελτιώθηκαν σημαντικά εξαιτίας της μείωσης του κόστους.

  Ωστόσο οι πωλήσεις στις υπόλοιπες ασιατικές αγορές επηρεάστηκαν σημαντικά από τα lockdowns, ιδιαίτερα σε Ινδία και Νεπάλ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ