Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 05-Ιουλ-2020 17:10

  Ερντογάν σε ΕΕ: "Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10"

  Ερντογάν σε ΕΕ: "Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:01

  "Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10!", διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν στην ΕΕ μετά τον τουριστικό αποκλεισμό που επιβλήθηκε στην Τουρκία, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

  "H EE ενώ άνοιξε τις πόρτες της σε χώρες που οι υποδομές τους από την οικονομία μέχρι τη δημοκρατία είναι σαρθρές, άφησε την Τουρκία απέξω κι αυτό είναι ένα σημάδι ανησυχητικό. Αλλά ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν θα γίνουν εμπόδιο στους δημοκρατικούς και οικονομικούς στόχους της Τουρκίας. Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 5, εσείς θα χάσετε 10!", είπε χαρακτηριστικά σηκώνοντας και τις δύο παλάμες των χεριών του για να δώσει έμφαση.

  Ο Ερντογάν τόνισε ότι η Τουρκία αποδείχθηκε ασυναγώνιστη διεθνώς στον τομέα της υγείας και του τουρισμού μετά την πανδημία και κάλεσε τη Γερμανία να προβεί σε θετικά βήματα απέναντι στην Τουρκία. "Ειδικά στον τομέα του τουρισμού και της υγείας δεν γνωρίζουμε κανένα άλλο έθνος να μπορεί να μας συναγωνιστεί σε κάθε τομέα! Και στη Γερμανία αυτή τη στιγμή μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Τουρισμού έχουμε πει ότι αναμένουμε θετικά βήματα στο θέμα αυτό".

  Κατεδαφίσαμε τα σχέδια και τις παγίδες

  Ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να ανεβάσει τους τόνους αναφερόμενος στα "σχέδια και τις παγίδες” που είχαν στηθεί κατά της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο. Παράλληλα έκανε λόγο για τις γεωτρήσεις που έχει ξεκινήσει η Άγκυρα στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ υπαινίχθηκε ότι αυτές θα συνεχιστούν και προς την ανατολική Μεσόγειο.

  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στις θάλασσές μας ξεκινήσαμε γεωτρήσεις με τα γεωτρύπανα Φατίχ και Γιαβούζ. Έτσι κατεδαφίσαμε όλα τα σχέδια και όλες τις παγίδες που είχαν στηθεί στην ανατολική Μεσόγειο εναντίον της Τουρκίας, εναντίον της χώρας μας. Μαζί με την ανατολική Μεσόγειο ξεκινήσαμε και για γεωτρήσεις στην Μαύρη Θάλασσα. Θα συνεχίσουμε αυτές τις εργασίες μας χωρίς να υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα μας που προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο. Με την βοήθεια του Θεού θα λειτουργήσουμε και τον πρώτο αντιδραστήρια του πυρηνικού σταθμού ενέργειας Ακκούγιου".

  Πηγή: sigmalive.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ