Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Ιουλ-2020 14:57

  Αντίστοιχα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Macy's στο τρίμηνο

  Αντίστοιχα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα της Macy's στο τρίμηνο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά 1,5% ενισχύεται η μετοχή της Macy’s στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το α΄ τρίμηνο χρήσης που ήταν αντίστοιχα των προσδοκιών της Wall Street, και δήλωσε πως σχεδόν όλα τα καταστήματά της έχουν ανοίξει εκ νέου, μετά το lockdown για τον κορονοϊό.

  Για το τρίμηνο μέχρι τις 2 Μαΐου, η Macy’s εμφάνισε ζημιές 3,58 δισ. δολαρίων ή 11,53 δολάρια ανά μετοχή, από τα καθαρά κέρδη των 136 εκατ. δολαρίων ή 44 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

  Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, όπως τα 3,1 δισ. δολάρια που αφορούν σε απομειώσεις assets, οι προσαρμοσμένες ζημιές ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 2,03 δολάρια έναντι 44 σεντς πέρυσι, και έναντι των 2,03 δολαρίων που αναμενόταν.

  Οι πωλήσεις υποχώρησαν 45,2% στα 3,02 δισ. δολάρια.

  "Αν και τα καταστήματά μας είναι ανοιχτά πλέον, αναμένουμε ότι η πανδημία θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα για το υπόλοιπο του έτους", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος.

  "Δεν αναμένουμε και δεύτερο πλήρες lockdown, αλλά παραμένουμε ευέλικτοι και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αυξήσεις των κρουσμάτων σε περιφερειακό επίπεδο".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ