Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Ιουν-2020 10:44

  BAE Systems: Αναμένει πτώση κερδών α΄ εξαμήνου 15%

  BAE Systems: Αναμένει πτώση κερδών α΄ εξαμήνου 15%
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η BAE Systems δήλωσε ότι αναμένει τα κέρδη για το α΄ εξάμηνο του 2020 να διαμορφωθούν 15% χαμηλότερα από ό,τι στο περασμένο έτος, και οι πωλήσεις θα είναι σταθερές, μετά από τη διακοπή των δραστηριοτήτων εξαιτίας της πανδημίας.

  Ο αμυντικός όμιλος του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε πως αναμένει ισχυρότερες επιδόσεις στο β΄ εξάμηνο, υποθέτοντας ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις από τον κορονοϊό.

  Η μείωση κερδών στο α΄ εξάμηνο θα αφορά κυρίως στο κόστος και στους μειωμένους όγκους στα υψηλότερα περιθώρια εμπορικών εργασιών, ανέφερε η εταιρεία.

  Η BAE δήλωσε πως οι παραγγελίες της είναι αντίστοιχα με τις αρχικές εκτιμήσεις για το έτος, καθώς η ζήτηση για τις ικανότητές της παραμένει υψηλή.

  Οι ταμειακές ροές των επιχειρηματικών λειτουργιών στο α΄ εξάμηνο, παραμένει σε μεγάλο βαθμό αντίστοιχες των προσδοκιών, εξαιρουμένης μιας "ένεσης" ρευστότητας ύψους 1 δισ. στερλίνων (1,24 δισ. δολαρίων) στο συνταξιοδοτικό της πρόγραμμα για το Ηνωμένο Βασίλειο.

  Η εταιρεία τόνισε ότι ο αριθμός των εργαζομένων της έχει βελτιωθεί σε σχεδόν φυσιολογικά  επίπεδα σε πολλές από τις αμυντικές της δραστηριότητες, και ότι αναμένει να πετύχει περαιτέρω βελτιώσεις στη διάρκεια του γ΄ τριμήνου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ