Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Ιουν-2020 10:26

  Royal Mail PLC: Ετοιμάζει διοικητική αναδιάρθρωση, επηρεάζονται 2000 στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Royal Mail PLC: Ετοιμάζει διοικητική αναδιάρθρωση, επηρεάζονται 2000 στο Ηνωμένο Βασίλειο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Royal Mail PLC ανακοίνωσε ότι τα προ φόρων κέρδη για τη χρήση 2020 μειώθηκαν, και ότι σχεδιάζει να μειώσει το κόστος με μια διοικητική αναδιάρθρωση που θα επηρεάσει 2000 θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την επίδραση της πανδημίας.

  Η εταιρεία ταχυδρομικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι για τη χρήση που έληξε στις 29 Μαρτίου εμφάνισε προ φόρων κέρδη 180 εκατ. στερλίνων (223,6 εκατ. δολαρίων), χαμηλότερα από τα 241 εκατ. δολάρια πριν από ένα χρόνο.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν ελαφρώς στα 10,84 δισ. στερλίνες έναντι των 10,58 δισ. στερλίνων, και τους όγκους δεμάτων στη Royal Mail να ενισχύονται 2%, χαμηλότερα από ό,τι αναμενόταν.

  Η εταιρεία δήλωσε πως εξακολουθεί να αναμένει ότι η Royal Mail θα συνεχίσει να είναι ζημιογόνα στη χρήση 2021, εξαιτίας της πανδημίας.

  Επίσης, ανέφερε πως θα εφαρμόσει ένα σχέδιο τριών σταδίων για την αλλαγή μεγέθους της επιχείρησης, προτείνοντας μια διοικητική δομή που θα περιλαμβάνει περικοπές περί των 2.000 θέσεων, ετήσια εξοικονόμηση κόστους 130 εκατ. στερλίνων για τη χρήση 2022.

  Δήλωσε πως σχεδιάζει να εξοικονομήσει 130 εκατ. στερλίνες σε κόστος προσωπικού στο επόμενο έτος, μαζί με τη μείωση 300 εκατ. στερλίνων σε κεφαλαιουχικές δαπάνες για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων που προκάλεσε ο κορονοϊός.

  Η εταιρεία στόχο έχει να ξεκινήσει να πληρώνει μέρισμα ξανά στη χρήση 2022.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ