Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 24-Ιουν-2020 13:12

  RBS: Περικόπτει το ένα τέταρτο του προσωπικού της στις ΗΠΑ

  RBS: Περικόπτει το ένα τέταρτο του προσωπικού της στις ΗΠΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Royal Bank of Scotland έχει ξεκινήσει μια μεγάλη αναδιάρθρωση στις δραστηριότητές της επενδυτικής τραπεζικής στο εξωτερικό, περικόπτοντας τουλάχιστον το ένα τέταρτο του προσωπικού πλήρους απασχόλησης στις ΗΠΑ, ανέφεραν πηγές του Reuters.

  Η τράπεζα προσπαθεί να μειώσει 80-90 θέσεις εργασίας στα κεντρικά γραφεία της στις ΗΠΑ, μετά από διαβούλευση με διάφορα σωματεία εργαζομένων και εκπροσώπους τους, σύμφωνα με μία πηγή.

  Άλλη πηγή τονίζει ότι οι απολύσεις στις ΗΠΑ, όπου απασχολεί 400 ανθρώπους, ήταν οι πρώτες σε ένα ευρύτερο πλάνο περικοπής του εργατικού δυναμικού της NatWest Markets εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, κατά 20%-30%.

  Σήμερα εξάλλου απολύθηκαν τουλάχιστον οκτώ τραπεζίτες στη Σιγκαπούρη, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν απολύσεις στο Χονγκ Κονγκ.

  "Αντίστοιχα με την πολυετή διαδικασία που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, συνεχίζουμε να προχωρούμε στο σχέδιό μας να επικεντρωθούμε εκ νέου με τη NatWest Markets σε δραστηριότητες που υποστηρίζουν άμεσα τους βασικούς πελάτες της τράπεζας και σε τομείς που θα έχουμε πιο σταθερή ροή εσόδων", τόνισε εκπρόσωπος της NatWest.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ