Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Ιουν-2020 19:54

  Η Mohegan Gaming & Entertainment άνοιξε ξανά

  Η Mohegan Gaming & Entertainment άνοιξε ξανά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ειδική προσοχή έχει δοθεί στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες η Mohegan λειτουργεί καθώς και στην ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών και των εργαζομένων. 

  Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο Μάριος Κοντομέρκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Mohegan Gaming & Entertainment σε συνέντευξη που έδωσε τόνισε ότι οι εταιρείες Mohegan είναι πολύ δυνατές, παρά την αρχική αβεβαιότητα με την κρίση του κορονοϊου, και ότι σε πολλές περιπτώσεις ο όγκος των πελατών της Mohegan αυξήθηκε σε σχέση με αυτόν που ήταν πριν τον κορονοϊό.

  Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοντομέρκος "βγαίνουμε από αυτή την κρίση αλώβητοι”. 
   
  Σχετικά με το έργο στο Ελληνικό, ο κ. Κοντομέρκος δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει καθυστερήσει καθόλου τα σχέδια της Mohgean για την υλοποίηση του έργου. "Δεσμευόμαστε ότι το Ιnspire Athens θα γίνει ο νούμερο ένα ψυχαγωγικός προορισμός της Νότιας Ευρώπη” δήλωσε ο κ. Κοντομέρκος. 
   
  "Μέχρι να πάρουμε την τελική έγκριση, έχουμε μία μεγάλη ομάδα που εργάζεται στην Ελλάδα, 60 επαγγελματίες και τους συνεργάτες μας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που δουλεύουν για το project αυτό. Είμαστε  έτοιμοι να προχωρήσουμε μόλις πάρουμε το πράσινο φως.  Έχουμε κάνει ήδη λεπτομερή δουλειά για να διασφαλίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό", τόνισε ο κ. Κοντομέρκος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Φόρουμ. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ