Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουν-2020 19:30

  Η Honda συνεχίζει την παραγωγή στα εργοστάσια που επλήγησαν από επίθεση στο λογισμικό τους

  Η Honda συνεχίζει την παραγωγή στα εργοστάσια που επλήγησαν από επίθεση στο λογισμικό τους
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Honda Motor Co συνέχισε την παραγωγή σε εργοστάσια αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από μια επίθεση στο λογισμικό της, δήλωσε εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

  Η ύποπτη επίθεση έρχεται λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Honda άνοιξε εκ νέου τα εργοστάσια συναρμολόγησης οχημάτων της Βόρειας Αμερικής, μετά το κλείσιμο εργοστασίων στα τέλη Μαρτίου για να συμμορφωθεί με τους σχετικούς για τον περιορισμό της πανδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αναφέρει το Reuters.

  Ο εκπρόσωπος είπε ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ξαναρχίσει την παραγωγή οχημάτων στο κύριο εργοστάσιό της στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία παράγει μοντέλα όπως το CR-V και το Accord.

  "Φαίνεται ότι τα προσωπικά στοιχεία των πελατών μας δεν έχουν επηρεαστεί", δήλωσε ο εκπρόσωπος, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν επιπτώσεις στην παραγωγή.

  Ένα άλλο εργοστάσιο οχημάτων στην Τουρκία και μοτοσικλέτων στην Ινδία και τη Βραζιλία λειτούργησαν ξανά ενώ ορισμένα τηλεφωνικά κέντρα και οι διαδικτυακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Βόρειας Αμερικής συνέχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία τους.

  Η ύποπτη επίθεση ήταν η δεύτερη στο παγκόσμιο δίκτυο της Honda, αφού ο ιός WannaCry την ανάγκασε να σταματήσει την παραγωγή για μια μέρα σε ένα εγχώριο εργοστάσιο το 2017.

  Η Honda δήλωσε σήμερα ότι θα σταματήσει την παραγωγή κάποιων μοντέλων και εκδόσεων σε τρία εργοστάσια τον Ιούλιο, επικαλούμενη έλλειψη ζήτησης και ζητήματα με την προμήθεια ανταλλακτικών οχημάτων.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ