Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Ιουν-2020 19:47

  Ο Μπάιντεν ελπίζει ότι ο στρατός θα διώξει τον Τραμπ αν δεν δεχτεί την εκλογική του ήττα

  Ο Μπάιντεν ελπίζει ότι ο στρατός θα διώξει τον Τραμπ αν δεν δεχτεί την εκλογική του ήττα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για προεδρία Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ανησυχεί ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα προσπαθήσει να "κλέψει" τις εκλογές του Νοεμβρίου, αλλά είναι πεπεισμένος ότι οι στρατιώτες θα συνοδεύσουν τον Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο εάν χάσει και δεν αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

  "Είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου, η μεγαλύτερη μου ανησυχία: Αυτός ο πρόεδρος πρόκειται να προσπαθήσει να κλέψει αυτές τις εκλογές", δήλωσε ο Μπάιντεν σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε αργά την Τετάρτη στο "The Daily Show".

  Ο Μπάιντεν δεν διευκρίνισε για το πώς πιστεύει ότι ο Τραμπ μπορεί να εξαπατήσει. Ωστόσο, ο πρώην αντιπρόεδρος επικαλέστηκε την αντίθεση του Τραμπ στην ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου και είπε ότι οι Δημοκρατικοί θα έχουν δικηγόρους παρευρισκόμενους σε περιοχές ψηφοφορίας σε ολόκληρη τη χώρα για να αναζητήσουν τις προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών να "πειράξουν" την ψηφοφορία.

  Ο Τραμπ επιτέθηκε επανειλημμένα στην ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου, διακηρύσσοντας χωρίς αποδεικτικά στοιχεία ότι η αναμενόμενη αύξηση της ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου θα οδηγούσε σε εκτεταμένη απάτη στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

  Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι τα πρόσφατα σχόλια πρώην ανώτερων στρατιωτικών αξιωματούχων που επικρίνουν το πώς ο Τραμπ αντιμετώπισε τις διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών σε όλες τις ΗΠΑ, για την αστυνομική βαρβαρότητα, τον έκαναν σίγουρο ότι ο αμερικανικός στρατός θα παρέμβει εάν ο Τραμπ αρνηθεί να αποδεχθεί τα εκλογικά αποτελέσματα.

  "Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα τον συνοδεύσουν έξω από τον Λευκό Οίκο στέλνοντας μια μεγάλη ομάδα", δήλωσε ο Μπάιντεν.

  Ο Μπάιντεν είπε συχνά ότι ανησυχεί ότι ο Τραμπ θα προσπαθήσει να εξαπατήσει. Ωστόσο, η ρητορική του έχει κλιμακωθεί πρόσφατα, καθώς οι περισσότερες εθνικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος προηγείται.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ