Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 09-Ιουν-2020 10:01

  Aveva: Αυξήθηκαν τα κέρδη στην προηγούμενη χρήση, προειδοποιεί για την τρέχουσα

  Aveva: Αυξήθηκαν τα κέρδη στην προηγούμενη χρήση, προειδοποιεί για την τρέχουσα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Aveva Group ανακοίνωσε ότι τα προ φόρων κέρδη και τα έσοδα αυξήθηκαν στη χρήση 2020, αλλά αναμένει κάποια αναταραχή για το α΄ εξάμηνο της χρήσης 2021 εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ θα μειώσει το κόστος.

  Η εταιρεία μηχανικής και βιομηχανικού λογισμικού του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι τα προ φόρων κέρδη για τη χρήση μέχρι τις 31 Μαρτίου, σημείωσαν άνοδο στις 92 εκατ. στερλίνες (116,8 εκατ. δολάρια) από τα 46,7 εκατ. στερλίνες πριν από ένα χρόνο.

  Τα έσοδα αυξήθηκαν 8,8% στα 833,8 εκατ. στερλίνες. Η εταιρεία απέδωσε την αύξηση των κερδών στις ισχυρές πωλήσεις, στο υψηλότερο μεικτό περιθώριο και στην καλή λειτουργική μόχλευση.

  Η Aveva δήλωσε πως αναμένει η παγκόσμια ύφεση να προκαλέσει αναταραχή στο α΄ εξάμηνο της χρήσης 2021, και επιδιώκει να μειώσει το κόστος κατά 50-60 εκατ. στερλίνες.

  Η Aveva διατήρησε το τελικό μέρισμα στις 29 πένες ανά μετοχή, για τις οποίες δήλωσε ότι αντανακλούν την εμπιστοσύνη στην ανθεκτικότητά της, στον ισχυρό ισολογισμό και στη συνεχιζόμενη δημιουργία μετρητών.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ