Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουν-2020 23:56

  Zoom: Κέρδη και έσοδα ρεκόρ εν μέσω της καραντίνας

  Zoom: Κέρδη και έσοδα ρεκόρ εν μέσω της καραντίνας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κέρδη και πωλήσεις ρεκόρ ανακοίνωσε σήμερα η Zoom Video Communications Inc. η οποία είδε τις δραστηριότητες της να εκτοξεύονται την περίοδο του "κλειδώματος" λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. 

  Ειδικότερα, η Zoom ανακοίνωσε κέρδη 27 εκατ. δολ. ή 9 cents ανά μετοχή σε σύγκριση με 2,2 εκατ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα. Σε προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη της Zoom ήταν 20 cents ανά μετοχή από 3 cents ανά μετοχή το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο.

  Τα έσοδα σημείωσαν άλμα 169% στα 328,2 εκατ. δολ.

  Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της FactSet τοποθετούσαν τα προσαρμοσμένα κέρδη της εταιρείας στα 9 cents ανά μετοχή με πωλήσεις 230,6 εκατ. δολ.

  Για το σύνολο του έτους, η Zoom περιμένει τα έσοδα να διαμορφωθούν μεταξύ 1,78 δισ. και 1,8 δισ. δολ. σχεδόν το διπλάσιο από την προηγούμενη πρόβλεψη της εταιρείας για ετήσιες πωλήσεις 915 εκατ. δολ.

  Παράλληλα, η εταιρεία περιμένει τα προσαρμοσμένα κέρδη στο σύνολο του έτους να διαμορφωθούν μεταξύ 1,21 δολ. και 1,29 δολ. ανά μετοχή από την προηγούμενη εκτίμηση για 42 cents με 45 cents ανά μετοχή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ