Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Ιουν-2020 18:58

  Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ θεωρεί τις φορολογικές μειώσεις "αναγκαίες"

  Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ θεωρεί τις φορολογικές μειώσεις "αναγκαίες"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ τάχθηκε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη "Welt" υπέρ της συνολικής τόνωσης της οικονομίας μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

  "Πρέπει να ενισχύσουμε την εγχώρια ζήτηση προκειμένου να αντισταθμίσουμε εν μέρει τις ασθενέστερες εξαγωγές. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ανακουφιστούν και να ενισχυθούν διαρθρωτικά. Η μείωση των φόρων είναι επίσης αναγκαία. Πρέπει να επισπευσθεί η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης. Θα ήταν η μεγαλύτερη φορολογική μείωση εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Ένα οικογενειακό μπόνους έχει επίσης νόημα", δήλωσε ο πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU).

  Ο Ζέντερ είπε επίσης ότι "απαιτούνται φθίνουσες φορολογικές αποσβέσεις, καλύτερες δυνατότητες για την αντιστάθμιση των απωλειών, η μείωση του ενεργειακού κόστους και ένα επενδυτικό πρόγραμμα για τους δήμους". Ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός τόνισε τέλος: "Φτάνουμε στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Δεν πρέπει να υπερχρεώσουμε τους εαυτούς μας. Δεν εξυπηρετεί να γίνει στο τέλος η ίδια η Γερμανία μια περίπτωση για εξυγίανση. Απαιτείται ένα οικονομικό όριο, και γι αυτό πρέπει να θέσουμε προτεραιότητες".

  Πηγή: Welt am Sonntag

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ