Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαϊ-2020 17:30

  Ελάχιστες αλλαγές στο lockdown ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ουαλίας

  Ελάχιστες αλλαγές στο lockdown ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ουαλίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συναντήσεις μεταξύ δύο νοικοκυριών σε εξωτερικούς χώρους θα επιτρέπονται από τη Δευτέρα στην Ουαλία, εφόσον δεν χρειάζεται να απομακρύνονται περισσότερο από πέντε μίλια από την εστία τους και τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της Ουαλίας.

  Ο πρωθυπουργός της αποκεντρωμένης διοίκησης, Μαρκ Ντρέικφορντ, παρουσίασε το σχέδιο "μένουμε τοπικά" με τις νέες οδηγίες για την αρχική χαλάρωση κάποιων περιορισμών από την επόμενη εβδομάδα.

  Όπως είπε, εξαίρεση στον κανόνα των πέντε μιλίων αποτελούν όσοι ταξιδεύουν για τη δουλειά τους, αναζητούν φροντίδα ή θέλουν να ψωνίσουν βασικά αγαθά και δεν μπορούν να το κάνουν στην περιοχή τους. Από τη Δευτέρα, εξάλλου, θα επιτρέπονται οι γάμοι μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (εάν συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας), ενώ και καταστήματα που εμπορεύονται μη βασικά αγαθά θα αρχίσουν τις προετοιμασίες για να λειτουργήσουν μετά από διάστημα τριών εβδομάδων. Οι τουριστικοί προορισμοί και χώροι φυσικής ομορφιάς θα παραμείνουν κλειστοί.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ