Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Μαϊ-2020 10:08

  Renault: Σχεδιάζει να κόψει πάνω από 14.000 θέσεις εργασίας

  Renault: Σχεδιάζει να κόψει πάνω από 14.000 θέσεις εργασίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Renault SA ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κόψει πάνω από 14.000 θέσεις εργασίας σε περίοδο τριών ετών, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου για τον περιορισμό των δαπανών κατά πάνω από 2 δισ. ευρώ ($2,21 δισ.).

  Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι περίπου 4.600 θέσεις εργασίας επηρεάζονται στη Γαλλία και περισσότερες από 10.000 στον υπόλοιπο κόσμο.

  Το σχέδιο, το οποίο έχει εκτιμώμενο κόστος εφαρμογής 1,2 δισ. ευρώ, περιλαμβάνει μείωση της παγκόσμιας παραγωγής στα 3,3 εκατ. οχήματα έως το 2024 από 4 εκατ. το 2019, καθώς και την αναστολή της σχεδιαζόμενης αύξησης της παραγωγής σε Μαρόκο και Ρουμανία.

  "Οι σχεδιαζόμενες αλλαγές είναι κρίσιμης σημασίας για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας και η ανάπτυξη της σε βάθος χρόνου... Με την υποστήριξη των συνεργατών μας θα πετύχουμε τους στόχους μας καθιστώντας τη Renault βασικό παίκτη στην παγκόσμια αγορά τα επόμενα χρόνια", δήλωσε ο Jean-Dominique Senard, πρόεδρος του Δ.Σ.

  Ξεχωριστά, η γενική διευθύντρια της Renault επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα παραμείνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ