Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Μαϊ-2020 18:19

  Όλοι οι Μοσχοβίτες θα μπορούν από την 27η Ιουνίου να κάνουν δωρεάν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού

  Όλοι οι Μοσχοβίτες θα μπορούν από την 27η Ιουνίου να κάνουν δωρεάν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Όλοι οι κάτοικοι της Μόσχας θα έχουν την δυνατότητα από την 27η Μαΐου να κάνουν δωρεάν τεστ αντισωμάτων του κορονοϊού σε 30 πολυιατρεία της ρωσικής πρωτεύουσας, δήλωσε η αντιδήμαρχος της Μόσχας Αναστασία Ράκοβα.

  Οι Μοσχοβίτες που θέλουν να κάνουν τεστ αντισωμάτων κορονοϊού, θα εγγράφονται στους καταλόγους ηλεκτρονικά και θα ειδοποιούνται πότε θα προσέλθουν, ενώ η ηλεκτρονική ιατρική κάρτα που διαθέτουν θα ενημερώνεται για τα αποτελέσματα του τεστ, στα οποία θα καταγράφονται λεπτομερώς οι οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο παραλήπτης τους στην περίπτωση που οι τιμές των αποτελεσμάτων αποκλίνουν από τις φυσιολογικές τιμές.

  Η αντιδήμαρχος της Μόσχας, είπε επίσης ότι προγραμματίζεται να γίνονται σε ημερήσια βάση 5.000 τεστ αντισωμάτων κορονοϊού χωρίς καμία επιβάρυνση.

  Παράλληλα επισήμανε ότι στην Μόσχα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια τεστ κορονοϊού τα οποία όπως είπε μαζί με τα τεστ αντισωμάτων θα μας επιτρέψουν να γνωρίσουμε καλύτερα την κατάσταση της υγείας των Μοσχοβιτών ώστε να λαμβάνουμε έγκαιρα όλες τις αναγκαίες αποφάσεις.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ