Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Μαϊ-2020 15:02

  Home Depot: Απογοήτευσαν τα κέρδη α' τριμήνου

  Home Depot: Απογοήτευσαν τα κέρδη α' τριμήνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Χαμηλότερα των εκτιμήσεων κέρδη εμφάνισε στο α' τρίμηνο χρήσης η Home Depot, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα και οι πωλήσεις καταστημάτων που λειτουργούν τουλάχιστον έναν χρόνο αυξήθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο.

  Τα καθαρά κέρδη για το τρίμηνο έως τις 5 Μαΐου υποχώρησαν στα 2,25 δισ. δολάρια ή 2,08 δολ. ανά μετοχή από 2,51 δισ. δολάρια ή 2,27 δολ. ανά μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Σύμφωνα με έρευνα της FactSet, οι αναλυτές τα τοποθετούσαν στα 2,27 δολάρια. 

  Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 7,1% στα 28,26 δισ. δολάρια, άνω των εκτιμήσεων των αναλυτών για 27,56 δισ. δολάρια. Οι πωλήσεις καταστημάτων που λειτουργούν τουλάχιστον ένα έτος σημείωσαν άνοδο 6,4%, έναντι εκτιμήσεων για 4,3%, ενώ στις ΗΠΑ συγκεκριμένα αυξήθηκαν 7,5%, έναντι εκτιμήσεων για άνοδο 4%.

  Η εταιρεία ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις ήταν "ισχυρές" στα τέλη του α' τριμήνου και τις πρώτες δύο εβδομάδες του δευτέρου, αναστέλει το guidance που είχε δημοσιεύσει δεδομένης της αβεβαιότητας γύρω από τις επιπτώσεις του κορονοϊού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021