Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Μαϊ-2020 17:41

  Η τουρκική κρατική τράπεζα VakıfBank μπαίνει στην αγορά του Κατάρ

  Η τουρκική κρατική τράπεζα VakıfBank μπαίνει στην αγορά του Κατάρ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η τουρκική κρατική τράπεζα VakıfBank έχει αποκτήσει άδεια για "εργασίας" στο Κατάρ, όπως ανακοίνωσε η ίδια η τράπεζα τη Δευτέρα.

  Η ανακοίνωση της τράπεζας πραγματοποιήθηκε αφού έλαβε την έγκριση από τη Ρυθμιστική Αρχή του Χρηματοοικονομικού Κέντρου του Κατάρ (QFCRA) για την εκτέλεση τραπεζικών δραστηριοτήτων στη χώρα.

  Έτσι έγινε η πρώτη τουρκική τράπεζα που έλαβε την άδεια στο Κατάρ, ανέφερε η τράπεζα σε δελτίο Τύπου.

  Η τράπεζα σκοπεύει να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στο Κατάρ μετά την πανδημία, δήλωσε ο Abdi Serdar Üstünsalih, γενικός διευθυντής της τράπεζας.

  Ο Üstünsalih τόνισε ότι η τράπεζα προσπαθεί επίσης να επιταχύνει τις απαραίτητες εφαρμογές στην Κίνα μετά την πανδημία και να ξεκινήσει τη λειτουργία το συντομότερο δυνατό.

  Η VakıfBank διαθέτει τρία διεθνή καταστήματα που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, το Μπαχρέιν και το Ερμπίλ. Επιπλέον, λειτουργεί στην Αυστρία με θυγατρική εταιρεία VakıfBank International AG, η οποία έχει υποκαταστήματα στη Βιέννη και την Κολωνία.

  Η τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Τουρκία όσον αφορά το μέγεθος του ενεργητικού, η τράπεζα αυτή τη στιγμή λειτουργεί μέσω 937 καταστημάτων και 4.256 ATM.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ