Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Μαϊ-2020 20:00

  Η Delta αλλάζει προγραμματισμό και το φθινόπωρο θα έχει 7.000 παραπάνω πιλότους από ό,τι χρειάζεται

  Η Delta αλλάζει προγραμματισμό και το φθινόπωρο θα έχει 7.000 παραπάνω πιλότους από ό,τι χρειάζεται
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Delta Air Lines, με περισσότερους από 14.000 πιλότους στο ρόστερ της, αναμένει να έχει 7.000 περισσότερους από όσους χρειάζεται το φθινόπωρο, καθώς η πανδημία κορανοϊού φέρει επιπτώσεις στις δραστηριότητές της, σύμφωνα με ένα σημείωμα προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, που επικαλείται το Reuters.

  Το υπόμνημα ακολουθεί την ανακοίνωση της Delta νωρίτερα την Πέμπτη ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον αεροσκάφη 777 Boeing και μερικά από τα άλλα παλαιότερα αεροσκάφη υψηλής συντήρησης, καθώς ο αμερικανικός αερομεταφορέας φαίνεται να μειώνει το κόστος εν μέσω μιας απότομης πτώσης σε κρατήσεις.

  "Αναγνωρίζω ότι είναι ένας ανησυχητικός αριθμός, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η πρόθεσή μας είναι να ευθυγραμμίσουμε το προσωπικό με αυτό που χρειαζόμαστε μακροπρόθεσμα", δήλωσε ο John Laughter, SVP των πτητικών λειτουργιών, στο σημείωμα της 14ης Μαΐου.

  Ο Laughter είπε ότι μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2021, η αεροπορική εταιρεία θα έχει μεταξύ 2.500 και 3.500 πιλότους περισσότερους από ό,τι χρειάζεται για να πετάξει το πρόγραμμά της, ακόμη και για πιλότους που θα φτάσουν την υποχρεωτική ηλικία συνταξιοδότησης από τώρα έως το επόμενο καλοκαίρι.

  Η κίνηση της Delta να αποσύρει 18 αεροσκάφη Boeing 777, μαζί με τα αεροσκάφη MD-90, έως το τέλος του έτους θα είχε ως αποτέλεσμα χρεώσεις απομείωσης κατά το δεύτερο τρίμηνο από 1,4 δισεκατομμύρια έως 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, προ φόρων, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

  Αποφάσισε επίσης να κλείσει τη βάση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σινσινάτι/Βόρειο Κεντάκι, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να βελτιωθεί η λειτουργική αποδοτικότητα εκεί σε αυτό το περιβάλλον, σύμφωνα με το σημείωμα.

  Όταν επιστρέψει η διεθνής ζήτηση, τα σχέδια της Delta είναι να χρησιμοποιήσει Airbus SE, πιο αποδοτικά και οικονομικά από τα A330 και A350-900 αεροσκάφη, είπε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ