Συνεχης ενημερωση
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι έχει μια καλή σχέση με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, προσθέτοντας ωστόσο ότι "αυτή τη στιγμή απλά δεν θέλω να του μιλήσω".
Μιλώντας στο Fox Business Network ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι είναι "πολύ απογοητευμένος" με την Κίνα, συνεχίζοντας την κριτική του στη διαχείριση της πανδημίας από το Πεκίνο.
"Θα μπορούσαν να το είχαν σταματήσει", δήλωσε στο δίκτυο. Σημείωσε επίσης ότι "εξετάζει" τις κινεζικές επιχειρήσεις που διαπραγματεύονται σε αμερικανικά χρηματιστήρια, αλλά δεν ακολουθούν τους λογιστικούς κανόνες των ΗΠΑ.
"Το εξετάζουμε αυτό με πολύ προσοχή", δήλωσε, αν και επισήμανε ότι η ανάληψη μέτρων από την πλευρά των ΗΠΑ θα μπορούσε να οδηγήσει τις επιχειρήσεις αυτές να φύγουν. "Ας πούμε ότι το κάνουμε. Τι θα κάνουν από την πλευρά τους; θα πάνε σε άλλες αγορές, στο Λονδίνο ή κάπου αλλού", ανέφερε.
Απέρριψε επίσης το ενδεχόμενο η αμερικανική κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας που υπεγράφη με το Πεκίνο τον Ιανουάριο. "Δεν πρόκειται να το επαναδιαπραγματευτούμε", ξεκαθάρισε.
-
09:51 Παναμάς: Ένας γάτος-βαποράκι "συνελήφθη" έξω από φυλακή
-
09:44 Ποιος πληρώνει τα χρέη της πανδημίας στην ΕΕ;
-
09:30 Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα
-
09:25 Τι ισχύει από σήμερα σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας
-
09:23 Hack The Box: Πώς από ένα προσωπικό project έγινε μια επιτυχημένη startup
-
09:19 Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι εχθρός του ισλάμ, και θα το μάθει όλος ο κόσμος
-
09:12 Τι αλλάζει με την αυτόματη διασύνδεση τραπεζών και Taxis
-
08:54 Η κοκαΐνη από την Κολομβία ψάχνει νέα δίοδο στην Ευρώπη
-
08:48 Έρχονται δύσκολες αποφάσεις για τις έρευνες υδρογονανθράκων
-
08:41 Η σημασία της μονομαχίας Λάσετ-Ζέντερ για την διαδοχή της Μέρκελ
-
Ποιοι πήραν και πόσα δάνεια με εγγύηση του δημοσίου
-
Ερντογάν: Το Ισραήλ είναι εχθρός του ισλάμ, και θα το μάθει όλος ο κόσμος
-
Good diplomacy ε!
-
Ξεκινά το πρώτο κρας τεστ για τον τουρισμό
-
Τι αλλάζει με την αυτόματη διασύνδεση τραπεζών και Taxis
-
Επιτέλους, συνέβη το αυτονόητο
-
Έρχονται δύσκολες αποφάσεις για τις έρευνες υδρογονανθράκων
-
Αναστέλλονται έως και 12 μήνες οι πλειστηριασμοί για τους πληγέντες από θεομηνίες
-
Τι ισχύει από σήμερα σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας
-
Η σημασία της μονομαχίας Λάσετ-Ζέντερ για την διαδοχή της Μέρκελ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
