Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Μαϊ-2020 15:19

  Μέσω διαδικτύου άνοιξε τις "πύλες" της η ILA Berlin

  Μέσω διαδικτύου άνοιξε τις "πύλες" της η ILA Berlin
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε ψηφιακή μορφή και με την ονομασία ILA Goes Digital, άνοιξε ήδη από χθες τις "πύλες" της η Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ILA Berlin.

  Την απόφαση η έκθεση να πραγματοποιηθεί φέτος ψηφιακά, λόγω της πανδημίας, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η ILA Goes Digital, η οποία κατεβάζει "αυλαία" στις 31 Ιουλίου 2020, προσφέρει από "απόσταση" στο κοινό της καινοτόμα προϊόντα, δυνατότητα δικτύωσης σε "discussion events”, διαδικτυακά σεμινάρια και πολλά άλλα γύρω από τον κλάδο, τα οποία ανανεώνονται κάθε Τετάρτη. 

  Ο νέος τρόπος διοργάνωσης της έκθεσης δίνει σε κάθε "επισκέπτη" τη δυνατότητα της άμεσης και ουσιαστικής ενημέρωσης για την αεροδιαστημική βιομηχανία, σε μια περίοδο, κατά την οποία παραμένουν κλειστά τα σύνορα και απαγορεύονται σε μεγάλο βαθμό οι ταξιδιωτικές μετακινήσεις.

  Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση ILA Berlin, να απευθύνονται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχουν στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ila-berlin.de/.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ